Ons advies voor Slimme Zorg

De gezondheidszorg groeit komende jaren naar verwachting harder dan de economie. Deze ontwikkeling vraagt om efficiënter werken bij zorginstellingen. Met de kennis van nu, kunnen we ook deze zorgen overbruggen. Door het slim inzetten van apps, robotica en techniek zoals domotica kan je jouw zorgexperts kwaliteit bieden en hebben zij meer tijd voor hun cliënten.

Jouw uitdaging onze zorg

Innovatie is vaak gemakkelijker gezegd dan ingevoerd. Nieuwe technologie zet je niet zomaar aan in je organisatie. Het is een proces met veel uitdagingen en vereist ook veel geduld. Sluit de innovatie aan op de huidige techniek? En werkt de techniek nog over tien jaar en hoe zit het dan met de service? Kunnen en willen alle medewerkers aan de slag met de nieuwe tools? Niet iedereen is goed met nieuwe technologie en verandering haalt je uit je comfortzone.

Niet de techniek, maar de gebruiker centraal

De gebruikers, zorgmedewerkers, jouw collega's staan aan de basis van nieuwe ontwikkelingen. Wat zijn hun wensen, hoe kunnen we jouw collega's aan het bed ondersteunen. Zodat hun werk lichter, leuker en beter wordt. Een nieuwe oplossing heeft weinig zin als het niet gebruikt wordt. We brengen de wensen en mogelijkheden in beeld. En samen zorgen we ervoor dat de eisen en wensen van de gebruikers aansluiten bij de verwachting van de nieuwe technologie.

Adoptie begint met vertrouwen

Andere apparaten, andere routine, een andere bereikbaarheid. Je vraagt nogal wat inspanningen om mensen vertrouwd te krijgen met een nieuwe manier van werken. Een eenmalige instructie is niet voldoende voor intensief gebruik. Adoptie begint met betrokkenheid. Collega's die bij het proces betrokken worden staan meer open voor de ontwikkeling. Dit in combinatie met onze instructieplatform ondersteun je je mensen bij het wennen aan de innovatie.

Ons advies

Ons advies begint altijd met een goed gesprek. We horen graag van jou wat jouw uitdagingen zijn, waar heb je onze hulp bij nodig?

  • - Ben je op zoek naar kennis en onafhankelijk advies over telecommunicatie en zorgdomotica?
  • - Wil je je telefonische bereikbaarheid verbeteren
  • - Wil je je zorgdomotica beter inzetten?
  • - Heb je te maken met te hoge kosten, te veel verschillende contracten of moet je weer naar de onderhandeltafel voor contractverlening
  • - Of vind je het lastig de juiste leverancier te vinden voor telecommunicatie of zorgdomotica?
  • - Voor welke techniek moet je kiezen en is deze wel toekomstvast?
  • - Op al deze punten kunnen wij je ondersteunen. Wij zijn onafhankelijk en nemen jaren aan ervaring in zorgcommunicatie met ons mee.

Op al deze punten kunnen wij je ondersteunen. Wij zijn onafhankelijk en nemen jaren aan ervaring in zorgcommunicatie met ons mee.

Hoe pakken we dat aan?

Graag luisteren we eerst naar wat jouw uitdagingen zijn op het gebied van zorgdomotica of bereikbaarheid. Daarna doen we onderzoek, we luisteren naar de mensen die in jouw organisatie werken, leveranciers, cliënten en andere belangrijke groepen die betrokken zijn bij jouw uitdagingen. We kijken ook naar wat je al in huis hebt, hoe dit werkt en wat we zo goed mogelijk kunnen (her)gebruiken of vervangen. Én we kijken naar technische oplossingen die aansluiten bij jouw organisatie, nu en in de toekomst. Samen bepalen we de doelstelling voor dit project en dan gaan we aan de slag. Of eigenlijk, hebben we dan de belangrijkste stappen gezet.

Zorgcommunicatie en domotica is mensenwerk

Jouw mensen zijn onze waardevolste bron van informatie. Jouw mensen laten je project slagen en zorgen ervoor dat de techniek werkt. Bij het veranderen van communicatiesystemen staan mensen centraal. Hoe snel omarmen jouw mensen de nieuwe techniek en hoe effectief kunnen ze in de nieuwe situatie werken. Een goede basis hiervoor leggen we direct bij het begin. We betrekken zo veel mogelijk verschillende functiegroepen bij het vormen van de visie op de nieuwe situatie. En nemen alle informatie vanuit de organisatie mee in het bepalen van het plan van aanpak. Jouw collega's hebben op deze manier invloed op het eindresultaat. Met een beetje van je zelf en een beetje van BellHayes kom je tot verrassende oplossingen. Kijk bijvoorbeeld naar onze aanpak voor betere bereikbaarheid.

Dit kunnen wij voor jou doen:

Ons Advies

Slimme zorg in 2021; Investeer eerst in goede infrastructuur en technische ondersteuning voor je medewerkers

Door Nico Korving | 21/01/2021

Onderzoek onder BellHayes adviseurs over de ontwikkelingen in de zorg Met het vaccin in het vizier blijft de druk op de zorg ongekend hoog. De vraag naar slimme zorgoplossingen wordt steeds groter. Maar het fundament van de digitalisering piept en kraakt, merkten onze adviseurs afgelopen jaar. Welke lessen trekken we uit deze crisis en hoe […]

Het geheim van solide projectmanagement in tijden van Corona

Door Norbert-Hofstee | 13/11/2020

Hoe lopen jouw projecten in tijden van Corona? Op dit moment is de werkdruk binnen zorgorganisaties extra hoog. Even bij elkaar langs lopen om te sparren of de voortgang te bespreken is ingewikkeld met het vele thuiswerken en de 1,5 meter afstand die we tot elkaar houden. Innovatieprojecten komen hierdoor in de knel. En zolang […]

Welke draadloze netwerken zijn geschikt voor zorginnovatie?

Door Nico Korving | 15/10/2020

Dat zorgcommunicatie de zorg verbetert is wel duidelijk. Betere bereikbaarheid, functionele apps, méér regie en minder druk op zorgprofessionals is de grote wens van veel zorgorganisaties. Zorgmedewerkers die niet meer met 2 of 3 toestellen hoeven rond te lopen, direct toegang tot de juiste gegevens en makkelijke overdracht van diensten. Het ligt allemaal binnen bereik. […]